Sports Centre Papendrecht

Location

Client

Partner

Delivery

04/2015

Display

Market

Sportcentrum Papendrecht is met recht een multifunctioneel en modern sportcomplex te noemen. Het heeft dankzij haar afmetingen, kleurstelling en heldere verlichting een ruime, frisse en hedendaagse uitstraling. 

De aangeschafte LED-schermen zijn een mooie aanvulling voor deze sportaccommodatie.

“Het geeft het complex het professionele aanzien die het verdient.”

Zwembad

Op het LED-scherm dat hangt in het zwembad wordt diverse informatie getoond, variërend van zwemtijden tot een live camerabeeld of de uitslagen van andere waterpolowedstrijden in de competitie. De klok wordt getoond op momenten dat het scherm niet actief gebruikt wordt.

Sporthal

Het LED-scherm in de sporthal wordt gebruikt voor tal van sporten, van voetbal tot turnsport. Het scherm fungeert hoofdzakelijk als scorebord. De uitgebreide software beschikt over diverse standaard scorebordconfiguraties voor verschillende sporten. “Handig, zegt Albert van der Hout, want deze configuraties zijn direct te gebruiken en voldoen aan de daarvoor gestelde eisen”.

Software

“Dankzij het gebruiksvriendelijk softwarepakket dat meegeleverd wordt kan het sportcentrum optimaal gebruik maken van eindeloze functionaliteiten.

Ik merk dat het als prettig ervaren wordt dat je spelers van de teams en de logo’s van de verenigingen kunt tonen Ook de agendafunctie in de software biedt een toegevoegde waarde”

Kortom de unieke combinatie van een LED-scherm en de software is uitermate geschikt om de schermen voor allerlei doeleinden in te zetten.